Düğünlerde En Çok Dağıtılan Kuruyemişler Nelerdir?

Kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahip olan düğünlerde yapılan ikramlar, düğün organizasyonunun ana konularından biridir. Hemen hemen her düğünde kuruyemiş ikramı yapılır. Gelen misafirlere içecek eşliğinde ikram edilen kuruyemişler, yenildiğinde keyif veren ve tokluk hissini arttıran gıdalardandır. Bunlardan bazıları düğünlerde ikram edilmek üzere ön plana çıkıyor. Hep beraber düğünlerde en çok dağıtılan kuruyemiş çeşitleri arasında bir inceleme yapalım!

Düğünlerde En Çok Dağıtılan Kuruyemişler

Düğünlerde en çok dağıtılan kuruyemişlerin başında kesinlikle fındık ve fıstık çeşitleri yer alıyor. Hem fiyatı hem de yenilebilme kolaylığı bu kuruyemiş türlerini ön plana çıkartan özelliklerdir. Kuruyemiş Borsasında yer alan fındık içi tuzlu, fındık içi (kavrulmuş) Giresun veya fındık içi (kavrulmuş) Ordu çeşitlerini düğünlerinizde ikram etmek üzere tercih edebilirsiniz. Besin değeri yüksek olan bu kuruyemiş çeşidi, her yaştan kişiye hitap edebiliyor. Yediden yetmişe herkes fındık severken Karadeniz düğünlerine ayrı bir hava katıyor!

Fıstık çeşitleri, düğünlerde en çok ikram edilen kuruyemişler listesinde fındık ile birinciliği paylaşan kuruyemişler arasında yer alıyor. Her bütçeye uygun fındık çeşidi bulunduğu gibi lezzetiyle misafirlerinize ekstra hitap ediyor. Yer fıstığı, uygun fiyatı nedeniyle en çok tercih edilen fıstık çeşididir. Fıstık içi (kavrulmuş – tuzsuz) ve fıstık içi (kavrulmuş – tuzlu) seçenekleri büyükler için ön plana çıkarken çocuklara da farklı seçenek arayışına girebilirsiniz. Soslu kaplamalı cips fıstık ve soya kaplamalı fıstık çocukların düğünü izlerken keyifle atıştırabileceği kuruyemiş çeşitlerinin başında yer alıyor.

Leblebi, düğün ve kuruyemiş sözcükleri aynı cümlede kullanıldığında akıllara ilk gelen kuruyemiş çeşididir. Uygun fiyatıyla ön plana çıktığı gibi yenilebilme kolaylığıyla da tercih ediliyor. Kuruyemiş Borsasında bulunan renk renk leblebi çeşidiyle düğün masalarınızı süsleyebilirsiniz. Çikolatalı leblebi ve şekerli leblebi rengarenk ürünlerini satın alarak misafirlerinizin hem göz zevklerine hem de damak zevklerine hitap edebilirsiniz.

Düğünler için En Uygun Kuruyemişi Nasıl Satın Alabilirim?

Düğünler, kalabalık organizasyonlar olduğundan dolayı uygun fiyatlı ürünler ön plana çıkıyor. Uygun fiyatlarla kuruyemiş satın almak için toptan satış yapan firmaları tercih etmelisiniz. Kuruyemiş Borsasında yer alan beşer kilogramlık ürünler, sizlerin ihtiyacınıza uygun şekilde çokça kuruyemiş satın almanıza yardımcı oluyor.

Düğünlerde en çok tercih edilen kuruyemişler konusunda bir arayış içerisinde olan düğün sahipleri, hangi miktarda kuruyemiş alacağı konusunda da bir arayış içindeler. Küçük paketler halinde bir dağıtım yapacaksanız 200 kişilik bir düğüne 20 – 30 kilogram aralığında kuruyemiş yeterli olacaktır. Masalara tabaklar halinde koyacaksanız bu miktarı biraz daha arttırabilirsiniz

Düğünlerde Karışık Kuruyemiş İkramı

Düğünlerde karışık kuruyemiş ikramı en çok karşılaştığımız seçeneklerdendir. Her birinden biraz almak iyi bir seçenek olsa da karışık kuruyemişler hem organizasyon sahiplerinin uğraşını azaltıyor hem de misafirlerinizi memnun ediyor. Web sitemizde karışık kuruyemiş – kokteyl lux, karışık kuruyemiş – kokteyl special ve karışık kuruyemiş – kokteyl Osmanlı ürünleri bulunuyor.

Yorum yap

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce denetlenir.

Popüler Ürünler

altın çilek kurusu 5kgaltın çilek kurusu
Altın Çilek
İndirimli fiyat1.900,00 ₺ + KDV(%1)
ananas kurusu 5kgananas kurusu
Ananas Kurusu
İndirimli fiyat825,00 ₺ + KDV(%1)
Antep Fıstık Draje - Sütlü ÇikolatalıAntep fıstıklı sütlü draje
Antep Fıstık Draje - Sütlü Çikolatalı
İndirimli fiyat1.310,00 ₺ + KDV(%1)